Misti Scheepskranen & Spudpalen logo
Scheepskranen

Al ruim 35 jaar is Misti een begrip voor de binnenvaart als producent van scheepskranen.

Degelijke ontwerpen welke door de jaren heen doorontwikkeld zijn hebben zich ruimschoots bewezen in de binnenvaart. Unieke kenmerken waaronder een lage opbouw en een zeer robuuste giek zijn kenmerkend voor onze kranen.

De diverse typen kranen worden op klantspecificatie ontworpen en vervaardigd. Daarnaast ontwikkelen wij ook speciale kranen voor elke gewenste toepassingen.

Hydraulische aandrijving van onze kranen verzorgt een compacte inbouw, zuinig energie verbruik en gecontroleerde bediening. De elektrotechnische besturingen worden binnenshuis ontworpen en geproduceerd om een juiste afstemming met het eindproduct te kunnen garanderen.

Van proportioneel aangestuurde kranen geschikt voor opstelling in explosie gevaarlijke zones tot hand bedienbare kranen, maatwerk is onze specialiteit.

Doordat wij de benodigde kennis in huis hebben kunnen wij u snelle en directe service bieden op onze producten.

 

Type NT

Het meest kenmerkend als misti kraan op maat gemaakt. Uit platen opgebouwd. Een nieuw misti ontwerp die licht en sterk is. Dit type kraan word vaak gebruikt als autokraan. Met een hefvermogen van 1,2 – 4,4 ton.

Type NNT

Onze kenmerkende Misti Kraan echter uitgevoerd met dubbel uitschuifbare giek. Door de dubbele uitschuifgiek rijkt dit type kraan – ondanks haar compacte formaat – verder dan overige typen kranen. Dit type kraan word vaak gebruikt als autokraan. Met een hefvermogen van 1,2 – 4,4 ton.

Type OTV

Onze OTV is het standaard kraantype met een slim Misti ontwerp.
Dit kraantype wordt vervaardigd uit standaard staalkokers. Voor het beter werken van de kraan en minder storingsgevoelig word deze gemaakt met een Hydraulische en elektrotechnische componenten. Deze worden zoveel mogelijk weggewerkt binnen de giek en staander. Dit type kraan word vaak gebruikt als autokraan. Met een hefvermogen van 0,6 – 2 ton.

Type DK

Onze DK serie is bijzonder compact en degelijk voor divers gebruik. Deze serie wordt vaak ingezet als gangwaykraan, davidskraan, en voor zeer dynamische belastingen als cement puls overslag tot hijsmiddel. Met een hefvermogen van 250 kg tot 1,2 ton.

Type BU

De BU serie specifiek ontworpen voor het overpompen van vloeistoffen. Dit type bunkergiek is uiterst betrouwbaar en degelijk uitgevoerd voor de specialistische toepassing van overslag van diverse vloeistoffen van schip naar schip of schip naar wal.

Specials

Wij ontwikkelen ook speciale kranen voor elke gewenste toepassingen.

Voor vragen en offertes kan u het contact formulier hier onder invullen of mailen naar info@misti.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Liever telefonisch contact? Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar. Voor spoed kunt u ons bereiken op het mobiele nummer.

Nieuwehavenweg 23

6827BA Arnhem

Nederland

info@misti.nl
Vast nummer:026 443 14 49
Mobiel nummer: 06 12 153 602
Ook bereikbaar via Whatsapp

KVK nummer: 70662754
BTW nummer: NL8584.12.640.B.01
IBAN nummer: NL11RABO0326785388
BIC nummer: RABONL2U

Wij zijn altijd opzoek naar gedreven technici. Zoals service monteurs, engineers en ijzerwerkers. Neem contact met ons op of verstuur je CV naar info@misti.nl

Direct contact

026 – 443 14 49