Spudpalen

Met een spudpaal kunt u uw schip sneller, veiliger en efficiënter afmeren. Ook geniet u als gebruiker veel meer vrijheid bij het vinden van een geschikte plek om te liggen. Het uitzetten van een spudpaal is een bijzonder eenvoudige handeling, maar verzekert u van een betrouwbare methode om af te meren. Niet voor niets kiezen steeds meer binnenvaartschepen en pleziervaartuigen voor een Misti-spudpaalsysteem. Onze spudpalen zijn beschikbaar voor vrijwel alle scheepstypen. Ze zijn in verschillende uitschuiflengtes leverbaar, afhankelijk van de door u gewenste toepassing. Wij voorzien de klant altijd van duidelijk advies op maat.

De werking van een spudpaal is heel eenvoudig. Met slechts één druk op de knop laat u de palen naar de bodem zakken. Een geavanceerd detectiemechanisme ziet automatisch of de paal stevig is verankerd. De basis van het ontwerp (door Johan Müller) is gericht op degelijkheid en betrouwbaarheid, wat de spudpalen zeer onderhoudsvriendelijk maakt. Dankzij een door ons ontwikkeld touchscreen is de paal eenvoudig te bedienen. De bediening is ontworpen vanuit de overtuiging dat deze betrouwbaar en voor iedereen begrijpelijk moet zijn. Op het scherm krijgt de gebruiker een helder overzicht van de relevante informatie. Ook kunt u live meekijken omdat onze spudpalen standaard zijn uitgerust met een infraroodcamera.Uit voorraad leverbaar:

Model SP – 1 – 3 – 12

Buitendiameter ca 1 meter.

Uitgeschoven lengte 12 meter onder vlak (3 uitschuifdelen)

max hef vermogen 32 Ton.

Op aanvraag leverbaar:

Buitendiameter 0.5-1.7 m. dia.

Lengte onder vak 1 – 36 meter

Hefvermogen 12.5 – 110 Ton.

Opties:

  • Misti “aan de grond” systeem.
  • Touchscreen bediening met camera beeld op één scherm, door één kabel.
  • Automatische bediening tot aan de bodem, gewenste diepte of vergrendelen.
  • Laden/lossen instelling en getijdenfunctie

  • Camera’s met groothoek en nachtzicht.
  • Diverse roestvaststalen onderdelen.
  • ATEX ADN uitvoering.
  • Anker alarm

Service:

24/7 Service en goede garantievoorwaarden zijn vanzelfsprekend voor al onze producten.

Als extra zekerheid kunnen wij op onze standaardproducten een ‘Service Level Agreement’ (SLA) aanbieden, inclusief preventief onderhoud. Met behulp van onze deskundige servicemonteurs, volledig ingerichte serviceauto’s en een uitgebreid magazijn kunnen wij binnen Europa 24-uurs service voor uw kraan garanderen.

Financiering:

Vraag ons naar de financieringsmogelijkheden met gunstige voorwaarden, optioneel te combineren met de ‘Service Level Agreement’.

Direct contact

026 - 443 14 49

Voor vragen en offertes kan u het contact formulier hier onder invullen of mailen naar info@misti.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Liever telefonisch contact? Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar. Voor spoed kunt u ons bereiken op het mobiele nummer.

Nieuwe Havenweg 23
6827BA Arnhem
Nederland

info@misti.nl
Vast nummer:026 443 14 49
Mobiel nummer: 06 12 153 602
Ook bereikbaar via Whatsapp

KVK nummer: 70662754
BTW nummer: NL8584.12.640.B.01
IBAN nummer: NL11RABO0326785388
BIC nummer: RABONL2U

Wij zijn altijd opzoek naar gedreven technici. Zoals service monteurs, engineers en ijzerwerkers. Neem contact met ons op of verstuur je CV naar info@misti.nl