Autokraan (type NT):

Dit type autokraan wordt samengesteld uit op maat gemaakte platen. uitgevoerd met een lengte van ca 12 meter en hydraulisch uitschuifbaar tot wel 26 meter en een maximaal hefvermogen van 2.500kg met gestrekte giek. Opties voor grotere lengte en zwaarder gewicht zijn mogenlijk.

1/4
Autokraan (type OTV):

Dit type autokraan wordt standaard uitgevoerd met een lengte van 16 meter en dan hydraulisch uitschuifbaar naar (maximaal) 15 meter en een maximaal hefvermogen van 2.500kg met gestrekte giek.

1/3
Gangway kraan/loopplank kraan (type LK):

Deze kranen worden op een draaikrans geplaatst en kunnen 370° draaien. De lengte varieert van 2 meter tot uitgeschoven 21 meter en het maximale hefvermogen ligt meestal tussen de 300kg en 1750kg.

De hoogte van het kraantje is afhankelijk van de kruiplijn.Ook bij deze kraantjes is bij de uitvoering veel variatie mogelijk. Zo kan de giek uit 1 stuk worden gemaakt, maar er kan ook een knik in de giek komen. Of de kolom waar de “kop” op staat is in hoogte verstelbaar. 

1/3
Bootkraan/mob kraan
(type DK):

Deze kranen worden ook op een draaikrans geplaatst en kunnen 370° draaien. Het zwenken kan hydraulisch aangestuurd worden of met de hand. De lengte van de giek is doorgaans ca 3 meter en het maximale hefvermogen ligt meestal rond  de 500kg. Ook dit kan, in overleg, aangepast worden naar de wensen van de klant.

1/5
Bunker kraan (type BU):

Een bunker kraan kunnen we in elke gewenste lengte maken. Door de giek of langs de giek kan de leiding(en) gemonteerd worden met aan de voorkant een swiffel.

Op de kraan wordt een trap gemonteerd, de leuningen zijn inklapbaar en aan de trap is een valbeveiliging gemonteerd. meerder opties zijn mogenlijk voor deze kraan. 

 

1/2

Nieuwehavenweg 23 - 6827BA, Arnhem.                             026 - 443 14 49                         info@misti.nl