MISTI

IS GESPECIALISEERD IN SCHEEPSKRANEN
& SPUDPALEN 

COLLEGA'S GEZOCHT

ONZE DIENSTEN

Scheepskranen

Eén van de werkzaamheden die wij verrichten is het produceren van autolaadkranen, gangway kranen, davids- m.o.b.- kranen en Bunkergieken op schepen, offshore of voor toepassingen aan wal.
 

Wij maken al onze kranen op maat en naar de wens van de klant.

Spudpalen

De telescopische spudpalen van Misti zijn uniek met speciale opties en standaard extra degelijke uitvoering. Door het ontwerp van Johan Müller zijn de palen gemakkelijk te vervangen en onderhouden.

Service

Misti staat bekend om zijn adequate service waarbij het belang van de schipper/eigenaar voorop staat. altijd bereikbaar met specialistische kennis van zaken. Voor spoed en gepland onderhoud en keuring van scheepskranen en spudpalen.

 

OVER ONS

Scheepsreparatiebedrijf Misti is opgericht in 1984 
en was jarenlang gevestigd aan de Nieuwe Kade in Arnhem. Op deze locatie werd gewerkt aan binnenvaartschepen, passagiersschepen, pontons, bruggen, hijswerktuigen en afmeerconstructies. Misti specialiseert zich vandaag in de Nieuwe Haven van Arnhem op twee gebieden, enerzijds het produceren van autolaadkranen, gangway kranen, davids en m.o.b. kranen en Bunkergieken op schepen, offshore of voor toepassingen aan wal. Anderzijds richt misti zich op telescopische spudpalen met speciale opties en standaard extra degelijke uitvoeringen.

Misti maakt met vakmensen degelijke producten met de service die in de scheepvaart mag worden verwacht. 

Ons bedrijf heeft een flexibele, dynamische instelling en staat ten alle tijden voor u klaar om voor elk probleem een passende oplossing te vinden. Alles wordt in eigen huis ontworpen en met behulp van  cad tekeningen wordt een ontwerp gemaakt zodat u een goede indruk kunt krijgen van het uiteindelijke produkt.

Vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar gedreven technici. Zoals service monteurs, engineers en ijzerwerkers. Bekijk onze vacatures via de button hier onder. 

 

691

Scheepskranen
gebouwd

122

Spudpalen 
geïnstalleerd

872

Tevreden klanten

19

Vakmensen met passie

GALLERIJ

Scheepskranenbouw
Autokraan
Scheepskraan
Scheepskraan
Scheepskraan
Scheepskranenbouw
Scheepskranenbouw
Scheepskranenbouw
Scheepskranenbouw
Scheepskranenbouw
 

KLANTEN

Wij danken in het bijzonder alle scheepseigenaren, redeijen en schippers die in onze kwaliteit vertrouwen. Ook hebben wij de eer om producten te leveren aan;

CONTACT

Contactformulier
Kantoor & Werkplaats 

Voor vragen en offertes kan u het contact formulier hier onder invullen of mailen naar info@misti.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Liever telefonisch contact? Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar. Voor spoed kunt u ons bereiken op het mobiele nummer.

Direct contact: 026 - 443 14 49

Nieuwehavenweg 23

6827BA Arnhem

Nederland

info@misti.nl

Vast nummer: 026 443 14 49

Mobiel nummer: 06 12 153 602

Ook bereikbaar via Whatsapp 

 

KVK nummer: 706 627 54

BTW nummer: NL8584.12.640.B.01

IBAN nummer: NL11RABO0326785388

BIC nummer: RABONL2U

Vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar gedreven technici. Zoals service monteurs, engineers en ijzerwerkers. Neem contact met ons op of verstuur je CV naar info@misti.nl

  • Black Instagram Icon
 

Nieuwehavenweg 23 - 6827BA, Arnhem.                             026 - 443 14 49                         info@misti.nl