Service

Misti is volledig uitgerust om service te kunnen verlenen aan alle door ons geleverde producten. Onze monteurs hebben jarenlang ervaring en kennen de verschillende constructies door en door. Van alle kranen en spudpalen die wij leveren hebben we altijd alle onderdelen op voorraad of kunnen wij een goed alternatief leveren. Monteurs zijn snel beschikbaar voor regulier onderhoud, maar ook in het onverhoopte geval dat reparatie noodzakelijk is. Voor noodgevallen staat het serviceteam altijd 24/7 voor u klaar om snel tot een oplossing te komen.

In de meeste gevallen kunnen we onze klanten direct uit de brand helpen door de storingen telefonisch te verhelpen. Uiteraard plannen we direct een onderhoudsafspraak in om de achterliggende oorzaak weg te nemen. Voor de verplichte jaarlijkse keuringen zijn wij de aangewezen partij, ook om eventueel bijpassend onderhoud uit te voeren. Voor de 10-jaarlijkse herkeuring door een externe deskundige, kunnen wij uw kraan voorzien van een onderhoudsbeurt zodat deze gegarandeerd de keuring haalt. Mocht u aanpassingen willen aan een van de systemen is dat altijd mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het verzwaren van het hefgewicht, het proportioneel maken van een kraan of het uitbreiden van een

spudpaalsysteem. Hiervoor doen wij u graag een passende aanbieding. Wij zijn allemaal getraind om veilig en verantwoord te werken en alle medewerkers zijn daarom in het bezit van een VCA. Onze specialisten van het serviceteam nemen wettelijke voorschriften serieus en dragen beschermende kleding om veilig te werken. Ook krijgen onze monteurs regelmatig interne training. Zo kunnen zij altijd met bijzondere omstandigheden omgaan en op moeilijke locaties werken.

Voor algemene vragen kunt u ons altijd bereiken op het centrale telefoonnummer. Klanten met een SLA (serviceniveau-overeenkomst) kunnen ook rechtstreeks onze monteurs bellen om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Direct contact

026 - 443 14 49

Voor vragen en offertes kan u het contact formulier hier onder invullen of mailen naar info@misti.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Liever telefonisch contact? Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar. Voor spoed kunt u ons bereiken op het mobiele nummer.

Nieuwe Havenweg 23
6827BA Arnhem
Nederland

info@misti.nl
Vast nummer:026 443 14 49
Mobiel nummer: 06 12 153 602
Ook bereikbaar via Whatsapp

KVK nummer: 70662754
BTW nummer: NL8584.12.640.B.01
IBAN nummer: NL11RABO0326785388
BIC nummer: RABONL2U

Wij zijn altijd opzoek naar gedreven technici. Zoals service monteurs, engineers en ijzerwerkers. Neem contact met ons op of verstuur je CV naar info@misti.nl